Noutati:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MODIFICARI DE CIRCULATIE LINIA 6

Incepand de luni, 14 noiembrie, pe linia 6 "Fedelesoiu" se introduc semicurse cu plecare din Hermes la ora 13:35 si plecare din Sticlarie la ora 14:05 si se suspenda semicursele cu plecare din Hermes la ora 19:05 si cu plecare din Sticlarie la ora 19:35.

ABONAMENTELE DE TRANSPORT VOR FI EMISE DOAR PE SUPORT ELECTRONIC

Incepand de luni, 07.11.2016, abonamentele de calatorie in reteaua deservita de ETA SA se vor elibera, pentru toate rutele si pentru toate intervalele, doar pe suport electronic, respectiv carduri contactless.

Cardurile electronice se emit, pentru toate categoriile de abonati, doar  la dispeceratul ETA situat pe strada General Magheru.

Reincarcarea ulterioara a cardurilor se poate efectua la toate dispeceratele, respectiv 1 Mai (strada Calea lui Traian), Nord (cap de linie) si Hermes (bulevardul Tineretului).

Calatorii care la aceasta data detin abonamente pe suport de hartie (legitimatie de calatorie) le pot utiliza pana la expirarea termenului pentru care au fost emise.

Va multumim pentru intelegere.

 

SISTEMUL ELECTRONIC DE TAXARE INTRA IN FUNCTIUNE JOI, 1 SEPTEMBRIE

 

Sistemul electronic de taxare intra in functiune pe toate autobuzele si microbuzele, pe toate rutele de transport deservite de ETA SA.

Titlurile de calatorie electronice le vor inlocui treptat pe cele existente – abonamentele si biletele pe suport de hartie.  Astfel, abonamentele si biletele pe suport din hartie, valabile la data intrarii in functiune a sistemului electronic de taxare, vor putea fi folosite in paralel, pentru o perioada.

Cardurile electronice sunt nominale, netransmisibile si pot fi incarcate/ reincarcate cu toate titlurile de calatorie disponibile in reteaua ETA SA. Primul card emis este gratuit, pentru toate categoriile de calatori, achitandu-se doar titlul de calatorie solicitat.

Pentru emiterea cardurilor, calatorii vor prezenta documentul de identitate (BI/CI), respectiv certificatul de nastere, in cazul persoanelor care nu au implinit 14 ani. Datele personale necesare eliberarii titlurilor de calatorie electronice sunt confidentiale si nu vor fi inscriptionate pe carduri.

Tilurile de calatorie folosite de noul sistem de taxare sunt cardurile electronice de abonament si biletele electronice (portofel electronic). Portofelul electronic reprezinta suma de bani incarcata/ reincarcata pe card, care permite calatoria pe orice traseu urban. Suma minima ce poate fi incarcata/ reincarcata pe un card – portofel electronic este de 2.50 lei.

Atat titlurile de calatorie in format electronic cat si biletele pe suport de hartie sunt obligatoriu de validat la imbarcarea in mijloacele de transport in comun, utilizandu-se in acest scop aparatele instalate in autobuze si microbuze, aceleasi pentru ambele variante de suport.

Cardurile electronice de abonament vor fi emise la dispeceratul ETA situat pe strada General Magheru (langa Asirom), incepand de joi, 1 septembrie.

In perioada urmatoare, reincarcarea cardurilor se va efectua la dispeceratele situate in:

  • zona 1 Mai – Calea lui Traian
  • zona Hermes – Bulevardul Tineretului
  • zona Nord – Nicolae Titulescu

       De asemenea, calatorii care detin carduri abonament cu pret platit integral, fara reducere, le vor putea reincarca si la automatul amplasat in statia de imbarcare/ debarcare de pe strada Carol I (langa Mall).

Lista documentelor necesare la eliberarea abonamentelor ramane neschimbata, pentru toate categoriile de abonati.

Tarifele de transport, gratuitatile si facilitatile acordate anumitor categorii de calatori – copii, elevi, pensionari,  persoane cu dizabilitati - raman valabile, in aceleasi conditii.

Pentru orice informatii legate de functionarea sistemului electronic de taxare, calatorii pot apela la personalul din dispeceratele ETA SA si la numerele de telefon 0350/ 41 24 90 si 0769 001 601.

PROGRAMUL DE TRANSPORT IN A DOUA ZI DE RUSALII

Luni, 20 iunie 2016, autobuzele și microbuzele ETA SA vor circula, pe toate liniile, conform programul de circulatie obisnuit unei zile de duminica.

Intrucat punctele de vanzare titluri de calatorie din reteaua proprie vor fi inchise, rugam calatorii sa isi achiziționeze din timp bilete.

Page 1 of 20