Noutati:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SONDAJ DE OPINIE

 

SC ETA SA a desfasurat in perioada 14 – 18 octombrie 2013 (inainte de achizitionarea si punerea in functiune a autobuzelor noi) un sondaj de opinie in randul calatorilor. Echipele de operatori au aplicat chestionarele in statii si in mijloacele de transport in comun, atat pe trasee din municipiu, cat si pe cele judetene.

 

Mai mult de jumatate dintre calatorii intervievati au declarat ca folosesc mijloacele de transport in comun ale SC ETA SA zilnic.

 

73% dintre cei chestionati sunt de acord cu introducerea sistemului e-ticketing, variantele de titluri de calatorie preferate fiind, in ordinea optiunilor exprimate -  cartele magnetice cu mai multe calatorii (25.56%), abonamente zilnice cu mai multe calatorii in aceeasi zi (5.31%), abonamente cu doua calatorii pe zi (4.25%).

 

Aproximativ doua treimi dintre respondenti se declara intr-o oarecare masura multumiti de gradul de confort oferit de mijloacele de transport in comun ale ETA, principalele nemultumiri fiind legate de vechimea masinilor si de faptul ca la orele de varf cererea de transport depaseste capacitatea mijlocelor de transport in comun, pe traseele deservite de microbuze.

 

In ceea ce priveste modul in care sunt respectate traseele si orarul curselor, 88.29% dintre calatorii chestionati se declara multumiti.