Noutati:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AcasaComunicateCampanii - proiecte

AUTOBUZUL  SIGURANTEI  RUTIERE

 

          Pentru al treilea an consecutiv, ETA se alatura proiectului ,,Autobuzul siguranţei rutiere”, organizat de Serviciul Rutier Valcea impreuna cu Centrul de prevenire al accidentelor rutiere in cadrul campaniei „Treceri de pietoni sigure”. Astfel, in intervalul 18 – 21 mai, ETA a pus la dispozitia organizatorilor  un autobuz care a preluat elevi de la noua unitati  de invatamant din Ramnicu Valcea, carora le-au fost prezentate regulile de circulatie atat in calitate de pieton, cat şi de participant la trafic în general.

TRANSPORT GRATUIT - 21 SEPTEMBRIE

 
     SC. ETA S.A se alatura actiunilor organizate de Primaria municipiului Ramnicu Valcea cu ocazia “Saptamanii Europene a Mobilitatii.”
 
     Astfel, pentru a incuraja utilizarea transportului urban de calatori, duminica, 21 septembrie 2014, in intervalul 10.00 – 12.00, autobuzele si microbuzele vor circula in regim gratuit, pe toate liniile. 

ETA SE IMPLICA IN PROIECTUL “AUTOBUZUL SIGURANTEI  RUTIERE”

 

Pentru al doilea an consecutiv, SC ETA SA se implica in proiectul,,Autobuzul sigurantei rutiere", proiect organizat Serviciului Rutier Valcea, initiat în cadrul campaniei „Treceri de pietoni sigure". In perioada 19-23 mai, un autobuz pus la dispoziţie de catre S.C. ETA S.A. preia elevii de la cinci unitati de invatamant din municipiul Ramnicu Valcea, iar pe parcursul deplasarii copiilor le sunt prezentate regulile de circulatie atat in calitate de pieton, cat si de participant la trafic, in general. 

 

 

 

 

Page 1 of 3